2015. szeptember 30., szerda

Szeptemberi kedvencek

Sok általam követett blogger/vlogger készít havi összefoglaló bejegyzéseket/videókat, úgyhogy miért ne lopkodnám én is az ötletet? :P Szóval így hónap végén összegzem, mi is történt velem, mi újat tanultam, és úgy döntöttem, hogy a rajzaimnak sem fogok külön bejegyzéseket áldozni, a havi termést itt fogom közkinccsé tenni.

Az első dolog, amit Wikkának köszönhetek, az Om mani padme hum mantra, méghozzá a Huang Si Ting által énekelt verziója. Varázslatos dal, mindig jó érzés tölt el, ha hallgatom. Ez úton is köszönöm, Pillangó Hercegnő, hogy megismerhettem c:









~*~*~*~*~*~*~*~*~
Aztán ott van az iskolakezdés is. Kissé tartottam az idei évtől, főként az érettségi miatt, de amint elkezdtük a tananyagot, valamiért ez a félelem enyhült. Ráadásul valami oknál fogva az osztálytársaimmal is sokkal jobb lett a kapcsolatom.

~*~*~*~*~*~*~*~*~

És most valami, amire nagyon büszke vagyok: segíthettem egy éhes bácsinak. A buszvégállomáson jött oda hozzám, mikor a következő járatra várakoztam, és megkért, hogy adjak neki néhány falat ételt, mert nagyon éhes. A kezébe nyomtam egy csomag kekszet, -mivel más nem volt nálam- amire meglepődött, viszont azt láttam rajta, hogy borzasztóan örült neki, ez pedig engem tett boldoggá, ugyanis látszott rajta, hogy tényleg szüksége van rá.

~*~*~*~*~*~*~*~*~

És végül egy rajz, ami kész lett még ebben a hónapban. Remélem a későbbiekben többre is futja majd.

Nos ez én valák...
Ennyi lett volna ez a hónap, kissé vérszegény, de a továbbiakban minden nap írok majd jegyzeteket, hogy a hónap végére összegyűlhessen valami jelentősebb tartalom.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy ennyire mély nyomott hagyott benned is a mantra. :) Nagyon szép és kedves gesztus volt tőled, hogy adtál ételt szegény embernek. Benned is van egy hétköznapi hős. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és azóta jobban meg is ismerkedtem vele :) Nem tudok elég hálás lenni, miért megismerkedhettem vele általad! Az pedig nálam szinte természetes, hogy ha nekem van, akkor adok annak, akinek nincs. Köszönöm, hogy így gondolod c:

      Törlés