2015. október 26., hétfő

Mégis tudok blogolni?

Nos, úgy tûnik, mégis lesz lehetôségem a szünet alatt is bejegyzéseket írni, szóval lehet napi beszámoló az Angliai utazásról.
Szóval kezdjük azzal, hogy édesanyàmnak lehetôsége nyìlt az Egyesült Királyságban dolgozni, múlthét szombaton utazott ki a párjával és velem. Én csak egy hétig maradok, ôk viszont huzamosabb ideig itt lesznek. Ezt a kis idôt szeretném, dokumentálni.
Szóval, szombaton délután egykor indultunk otthonról vonattal, fel Budapestre. Néhány óra várakozás után felszálltunk a gépre (mellesleg elôzör utaztam repülôn) aztán -eléggé késôn- meg is érkeztünk a lutoni repülôtérre, végül autóval hazavittek minket. Vacsorára pizzát rendeltünk. Életem eddigi legjobb pizzáját ettem, vastag tészta, bôséges feltét, pluszba sültkrumpli, valami fokhagymás nemtudommi pizzatésztából és szintén fokhagymás öntet.
Másnap kimentünk a vendéglátómmal a városba egy-két dologért, és ekkor olyan dolog történt velem, amit nem gondoltam volna, hogy valaha megtapasztalok: SENKI nem bámult meg az utcán vagy a boltban, annak ellenére, hogy úgy öltözködök, mint egy boszorkány.
Ezeken kívül semmi említésre méltó nem történt, egész nap fent voltunk a lakásban ès filmet néztünk. A késôbbiekben biztosan lesz több mondanivalóm, egyenlôre ennyi.

1 megjegyzés:

  1. Get at the ATAPAC-TC Transit Connect Titanium Classic | TITanium Art
    TITIAN columbia titanium pants ATAPAC-TC Transit titanium plate flat irons Connect Titanium titanium white octane Classic. black titanium fallout 76 See the tube supplier T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T-T

    VálaszTörlés